/8 Perkara Menarik Tentang Shopping Madness Di 11street. Kaki Shopping Online Kena Tahu Ni!

8 Perkara Menarik Tentang Shopping Madness Di 11street. Kaki Shopping Online Kena Tahu Ni!

Berapa banyak masa yang anda perlukan untuk bersiap sebelum keluar membeli-belah? Bagi lelaki mungkin sekejap, tapi tidak bagi perempuan. Memang ambil masa. Lagi geram kalau tudung tak jadi. Ugh!

Daripada buang masa, baik duduk rumah. Sekarang pun dah boleh beli barang secara online. Betul tak? Pada bulan November 2018, anda boleh shopping online sampai pengsan di laman web ni..

Promosi Shopping Madness di 11street, tak menang tangan macam ni!

Siapa kat sini belum tahu pasal 11street ni? Kalau nak tahu, 11street merupakan laman web untuk anda beli barang secara online. Tak payah pening kepala nak keluar rumah untuk beli barang lepas ni. 11street ada untuk anda. Yay!

Bukan itu sahaja, anda juga berpeluang untuk dinner dengan influencer yang terpilih. Nak tahu macam mana caranya?  Anda kena check 11street punya Facebook, okay?

Lebih dahsyat lagi, bulan November ni, 11street akan mengadakan promosi besar-besaran iaitu Shopping Madness. Bolehlah beli barang online dengan harga lebih murah.

Jadi, sempena Shopping Madness 11street kali ni, admin nak kongsi 8 perkara yang 11street tawarkan untuk anda.

Jualan mengikut tema, semua tawaran hebat belaka!

Sewaktu Shopping Madness, 11street akan buat promosi jualan mengikut tema bermula 29 Oktober 2018 hingga 10 November 2018. Tema yang ditawarkan mengikut turutan ialah Family Madness, Lifestyle MadnessTech Madness dan Beauty Madness.

Bukan apa, time macam ni la kita nak beli barang untuk anak, isteri, mak dan ayah kita. Harga murah! Lepastu Kalau anda nak pi travel atau nak cari hadiah, make sure check deal yang 11street ada. Dah nama pun Family Madness dan Lifestyle Madness kan? Confirm banyak diskaun!

Pemberian kupon jualan, bukan barang biasa tapi berjenama

Bukan setakat bagi harga murah tau. 11street juga nak bagi kupon jualan sehingga RM500 untuk anda sewaktu Shopping Madness. Kupon juga bukan biasa-biasa, mereka bagi kupon untuk barangan berjenama!

Jenama apa yang ditawarkan di 11street?

Wah, tak sabar nak shopping sampai pengsan! Tapi jenama apa yang ada ditawarkan di 11street sewaktu Shopping Madness. Eh, jenama bukan biasa-biasa! Banyak jenama hebat sampai tak tahu nak pilih yang mana. Meh tengok kat bawah ni.

Menarik bukan promosi sewaktu Shopping Madness di 11street? Siap boleh dapat harga menarik untuk periuk PENTOLI, minuman POKKA dan Bateri kenderaan keluaran Century Battery. Yay!

Diskaun produk sehingga 90%, tak masuk akal langsung

Mak-mak mesti suka dengar pasal diskaun bukan? Semasa Shopping Madness berlangsung, 11street akan membuat tawaran istimewa dengan diskaun produk sehingga 90%. Boleh ajak keluarga dengan kawan usha barang kat 11street nanti. Syoknya!

Tawaran tak masuk akal bawah RM11, siapa yang tak nak?

Siapa yang tak nak barang ditawarkan dengan harga bawah RM11? Hanya ada sewaktu Shopping Madness di 11street saja. Tak masuk akal betul. Bayangkan anda boleh berjimat dengan lebih banyak di bulan November ni. Murah habis!

Tak Cukup Gila? Ha! Dekat Bawah Ni Lebih Gila lagi!

Tawaran bundle eksklusif dan flash menarik, kena rebut peluang ni

Bukan itu saja, ada lagi ni. Tawaran bundle eksklusif dan flash menarik ini perlu anda rebut semasa Shopping Madness di 11street. Berbaloi sangat! Terdapat 5 sesi setiap hari, jadi jangan lepaskan peluang keemasan ini okay?

Ni admin share tarikh dan slot yang 11street akan buat sale bundle eksklusif dan flash menarik tu. Jadi, make sure anda dah ready nak check out barang pada masa ni.

  • Sesi pembukaan: 10 November 2018 (11 malam)
  • 11 hingga 14 November 2018 (12 malam, 9 pagi, 12 tengah hari, 3 petang & 6 petang)

Shocking Deals, tawaran harga terendah yang dijamin puas hati

Admin paling tertarik dengan Shocking Deals di 11street. Jika ada laman web utama lain yang jual produk dibeli dengan harga lebih rendah berbanding harga sewaktu Shocking Deals, anda akan dapat pulangan balik ke atas perbezaan harga dalam bentuk 11street kredit. Seronoknya!

Penghantaran percuma, serious hebat

Oh ya. Kalau anda tak berbelanja semasa Shopping Madness di 11street, anda memang rugi. Sebab kali ni mereka tawarkan penghantaran percuma untuk anda tapi tawaran ni tertakluk kepada terma dan syarat tau!

Menang pelbagai hadiah melalui game & contest!

Aim Straight! Banyak Goal! Makin best la kupon yang anda dapat!

Konsep Game Aim Straight mudah je., anda cuma perlu check in game sekerap yang boleh, lagi banyak korang check in game, lagi menarik hadiahnya. Yang pasti kena sepak bola masuk goal tau! Jangan tersasar plak. Mudah kan?

Ada Madness Giveaway Facebook Timeline Event la! Apa tu?

Kalau anda nak tahu Madness Giveaway Facebook Timeline Event bagi anda peluang untuk menang hadiah menarik!

Apa yang anda perlu buat cuma invite seberapa banyak kawan yang anda ada untuk klik “pergi” @ “going” ke event anjuran 11street secara online. Lebih banyak rakan anda yang klik lebih tinggi peluang anda untuk menang.

Walau bagaimanapun, tawaran Cyber Monday dan Black Friday masih ada dan diteruskan macam biasa… Untung kan shopping dengan 11street?

Ha! Jadi tunggu apa lagi tu? Dah boleh start sekarang. Jom shopping! (klik sini kalau nak shopping di 11street)

Klik link dekat bawah ni pun boleh. Lagi cepat anda boleh beli. Straight forward gitu!

#11streetMY1111
#ShoppingMadness11
#MadnessGiveaway